Om
Førjul på Nermo er knitrende peiser og deilige dufter fra kjøkkenet.
Det er lange og varme juletradisjoner på Nermo og vi ønsker velkommen til et pyntet hotell med hjemmelaget mat fra bunn til topp.
Julelunsj:
Menyen er hjemmelaget fra bunn til topp: Sprøstekt ribbe laget av utegangsgris fra Nermoseter, hjemmelagde medisterkaker, medisterpølser, julesaus, rødkål, mandelpoteter fra Sve gård, rørte tyttebær, flatbrød og lefse. Riskrem serveres med rørte bringebær fra Moe gård ristede hasselnøtter og hvit sjokoladekrønsj
3-retters julemiddag:
Nermo sin egen flisrøkte ørret med små bladsalat, eple vinagrette, pepperrotker og rugbørd. Hjemmelaget juletallerken Sprøstekt ribbe fra egen utegangsgris, hjemmelaget medisterkaker og pølser. Rødkål, surkål, mandelpotet fra Sve gård, julesaus med smak av sennep og gløgg. Multekrem med multer fra Ringsakerfjellet, krumkake, friske bær og sjokoladekrønsj
3-retters alternativ julemiddag:
Farsert krabbe rullade med hyse, krabbe, spinat, ørretrogn, anis-juice og bladsalat. Rosastekt hjortefilet serveres med søtpotetpuré, rotgrønnsaker, brokkolini, ducchessepotet og portvinsaus. Nermo`s dessertplanke med sjokoladekonfektkake, hjemmelaget multeis, friske bær, sjokoladecrust og italiensk marengs.
Sist viste
-
Norsk vegmuseum
Type
Museum
Norsk vegmuseum er fellesnavnet på hele det store museumsanlegget som ligger ved Hunderfossen, nord…
-
Thon Hotel Skeikampen Restaurant & Vinbodega
Type
Restaurant
Ønsker du å nyte deilig mat og drikke? Da er Thon Hotel Skeikampen stedet for deg og ditt selskap,…
-
Mesna Kultursti | Lillehammer
Type
Vandring
Mesna kultursti – en perle i byen!
I våre dager har Mesna-elva mer historisk interesse enn…